Üdvözöljük weblapunkon

2003. júniusában nyílt utazási irodánk, Gyöngyös belvárosában található, elegáns környezetben, felkészült munkatársakkal várjuk az utazni vágyó kedves vendégeket.
Az irodánkban dolgozók több éves tapasztalattal rendelkeznek az idegenforgalom területén. Fő tevékenységi körünkbe tartozik: Belföldi és külföldi utak szervezése, egyéni, szakmai utak és színházlátogatás szervezése, autóbuszok – idegenvezetők közvetítése, extrém sportok, futball- csomagok értékesítése, utasbiztosítások kötése.

Utasaink biztonságát garantálják a gondosan megválogatott partnereink; közel 70 utazásszervezővel állunk napi kapcsolatban.
Ha hozzánk fordulnak, időt, pénzt és fáradtságot megtakarítva egy helyen válogathatnak a legnevesebb magyar és külföldi túraszervezők kínálatából; segítségünkkel pedig kiválaszthatják és lefoglalhatják az elképzelésüknek és pénztárcájuknak legmegfelelőbb utazást, szolgáltatást.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy bármilyen, a honlapunkon ill. partnereink kínálatában nem szereplő utazást is megszervezünk, az egyedi igényeknek megfelelően. Reméljük hamarosan Ön is meglátogatja irodánkat és igénybe veszi szolgáltatásainkat.

Havellantné Szerencsés Tünde
irodavezető

Nyitvatartás változás

Tájékoztatjuk Kedves Utasainkat, hogy Irodánk nyitvatartása 2020. október 12 -től , hétfőtől az alábbiak szerint megváltozik:
Hétfő-Csütörtök: 9:00- 13:00
Péntek: 9:00- 11:00

Szájmaszk használata kötelező és Irodánkban egyszerre csak 1 ügyfél tartózkodhat.
Telefonon időpont egyeztetés is lehetséges.
Időkorlát : maximum kb. 20 perc ügyintézési idő / személyenként
Email: cezartravel@t-online.hu
Telefon: +36 20 203-9996